HusCompagniet bygger arkitektritade hus som passar just dina personliga behov. Våra kunniga rådgivare hjälper dig hitta lösningar som passar dig och din familj. Den stil som ert arkitektritade hus ska, ha vet ni nog bäst själva, men känner ni till alla möjligheter som finns för våra hus? Hos oss år får du personlig rådgivning från start till mål. Vi kan hjälpa dig se möjligheter som du inte hade tänkt på och skapa det optimala arkitektritade hemmet för dig.

Vi upprättar en dialog med våra kunder från vårt första möte där vi går igenom vad ni vill ha ut av ert nya arkitektritade hus, vilka drömmar och framtidsplaner ni har, och tillsammans skapar vi en idé om hur ert drömhus ska se ut. Vi går igenom vilka olika modeller och material som finns tillgängliga för att bygga ert nya hus. Ska det vara trä, tegel, puts på fasaden, eller kanske en blandning? Hur ska taket, som är kronan på verket, se ut?

Vilken typ av fönster vill ni ha? Hur ska insidan av det nya huset se ut? Vad vill du ha för material i badrum, kök, golv? Du kanske har några speciella önskemål eller krav. Fördelen när man bygger nya arkitektritade hus är att valmöjligheterna är mycket större än när man köper ett redan färdigt hus. Ni har chansen att bygga ert drömboende utan att det kostar en förmögenhet.

Det är bra att planera för framtiden. Ni kanske har små barn eller planerar för barn inom kort, då kan det vara fördel att ha extra rum att utvidga boendet med. Tänk på att ni ska bo i ert nya hus en längre tid och att det är en stor investering i er framtid. Ni kan tryggt lita på att vi kan planera, rita och bygga ert arkitektritade drömhus!