Beställ vår katalog idag

HusCompagniets kataloger är fyllda med information och inspiration för dig som vill bygga ditt drömhus. Vi tipsar om vad du ska tänka på inför husbygget, förklarar hur byggprocessen ser ut och presenterar alla de valmöjligheter som finns när du väljer att bygga hus med oss. Varje år förverkligar HusCompagniet fler än 1 500 husdrömmar. I Sverige bygger vi från Ystad i söder till Göteborg i norr.

Nya husmodeller och gamla husfavoriter

I år lanserar vi nya husmodeller varvat med gamla favoriter. Alla våra stenhus är byggda på traditionellt vis. Det betyder att vi murar sten för sten, oavsett hur många kvadratmeter eller våningsplan huset har.  Det spelar ingen roll om du är intresserad av moderna eller klassiska hus. Det bästa är att våra hus och planritningar kan kombineras precis så som du vill. Och när du väl har bestämt dig för att samarbeta med oss så hjälper vi dig att skräddarsy ditt drömhus. Du berättar hur du vill ha det, vi bygger det åt dig.

Katalogen skickas till dig direkt

Vår katalog finns både i digitalt och tryckt format. När du beställer en katalog får du välja om du vill ha den hemskickad i brevlådan eller om du vill få den till din e-post som en PDF.

Vår nya katalog är på tryck. Den väntas vara här i slutet av februari. Vi är måna om att din husdröm ska få frodas och leva vidare, så vi skickar katalogen till dig så snart som möjligt. Vänligen fyll i dina uppgifter nedan.

Bild-Katalog-Huscompagniet
  • Skicka katalogen till:

  • Var vill du bygga?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Här bygger vi!

Den gröna delen på kartan markerar var vi på HusCompagniet kan hjälpa dig att uppföra ditt nya hus.

Välj rätt typhus – Få en överblick i vår huskatalog

Om du letar efter planlösningar för klassiska typhus så som en skånelänga, ett vinkelhus eller ett H-hus med mera, ska du beställa den klassiska huskatalogen. Om du däremot är ute efter moderna planritningar för 1-plans-, 1,5-plans- eller 2-planshus av den raka modellen hittar du mest värdefull information i vår planserie- huskatalog. Om du inte är säker på om du vill bygga modernt eller klassiskt så kan det vara en god idé att titta igenom båda huskataloger för att få en känsla av vilket typ av hus du och din familj skulle trivas bäst i. Bli inspirerad av våra hus och utforska dina möjligheter i våra huskataloger.

I vår huskatalog får du en virtuell rundvandring i samtliga typhus. Alla hus är arkitektritade med anpassningsbara planlösningar och finns att få i olika storlekar för att passa dig och din familjs behov. Beroende på vilket typhus du är intresserad av finns det möjlighet att välja taktyp och eventuella tillbyggnader så som carport och garage. Mer information om ditt nya hus hittar du i HusCompagniets huskatalog som finns att beställa utan extra kostnader nedan.

Huskataloger – en inspirationskälla

Vi vet att det är något särskilt att sitta och bläddra och inspireras i en fysisk huskatalog, därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att beställa våra huskataloger. Våra huskataloger kommer i två upplagor; en klassisk och en med planserier. Skillnaden är att den klassiska huskatalogen innehåller klassiska husmodeller medans vår planserie har mer moderna modeller. Sätt dig i lugnt och ro och bläddra igenom våra huskataloger för att få inspiration. När du har gått igenom våra huskataloger och känner att du fått en god överblick av vad vi kan erbjuda och vad du är ute efter är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att bygga ditt drömhus.

Genomgå våra huskataloger med din familj och diskutera med vänner vilken husmodell som skulle passa just er och er livsstil. Oavsett om ni är i stadiet där ni letar efter tomter att bygga på eller har köpt en tomt som är färdig att bygga på, så kan våra huskataloger vara till stor hjälp. Våra experter kan även ge råd och tips på vad du bör tänka på beroende på var du köper tomt och hur marken ser ut. HusCompagniets huskataloger ger dina byggtankar en kickstart och våra huskataloger är fulla av fakta och inspiration samt verktyg som gör det enkelt för dig att planera ditt nya drömhus!

Fyll i formuläret ovan så kommer vår huskatalog till dig på posten inom ett par dagar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search