Beställ katalog

Beställ vår katalog idag

HusCompagniets katalog är fylld med information och inspiration för dig som vill bygga ditt drömhus. Beställ katalog så får du tips om vad du ska tänka på inför husbygget, vi förklarar hur byggprocessen ser ut och presenterar alla de valmöjligheter som finns när du väljer att bygga hus med oss. Varje år förverkligar HusCompagniet fler än 1 900 husdrömmar. I Sverige bygger vi från Ystad i söder till Göteborg i norr.

Nya husmodeller och gamla husfavoriter

I år lanserar vi nya husmodeller varvat med gamla favoriter.  Det spelar ingen roll om du är intresserad av moderna eller klassiska hus. Det bästa är att våra hus och planritningar kan kombineras precis så som du vill.  Flexibiliteteten skapar plats för din stil och dina husdrömmar. Vi hjälper dig att skräddarsy huset så som du vill ha det.

Beställ katalog, ladda ner vår App och upplev husen som om det vore på riktigt

Vår katalog finns både i digitalt och tryckt format. Beställ katalog och välj om du vill ha den hemskickad i brevlådan eller om du vill få den till din e-post som en PDF.

Passa på att ladda ner vår App så kan du uppleva husen som om det vore på riktigt.  Du kan skanna in ritningarna via Appen i mobilen och se dem i 3D samt ta en virtuell rundtur. Vänligen fyll i dina uppgifter nedan.

Bild-Katalog-Huscompagniet
  • Skicka katalogen till:

  • Var vill du bygga?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Här bygger vi!

Den gröna delen på kartan markerar var vi på HusCompagniet kan hjälpa dig att uppföra ditt nya hus.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search