Här kan du beställa HusCompagniets huskatalog

Huskatalogerna är fyllda med fakta, inspiration och verktyg som gör det enklare för dig i dina beslut när du planerar att bygga ditt nya stenhus.

Här får du tips om vad du ska tänka på inför husbygget, information om byggprocessen och inte minst massor av inspiration. Våra hus är äkta stenhus och oavsett om du är intresserad av ett klassiskt hus eller ett modernt hus så finns här många exempel på olika husmodeller och planritningar på 1-, 1,5- och 2-planshus. Det bästa av allt är att när du väl har bestämt dig att gå vidare så är det du som berättar hur du vill ha det så bygger vi det hus du har drömt om. Vi skräddarsyr huset åt dig.

Tänk på att HusCompagniet bygger i Sydvästra Sverige – från Ystad i söder till Göteborg i norr.

hc-book-mockup-billede-oo-285
  • Skicka katalogen till:

  • Var vill du bygga?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Välj rätt typhus – Få en överblick i vår huskatalog

Om du letar efter planlösningar för klassiska typhus så som en skånelänga, ett vinkelhus eller ett H-hus med mera, ska du beställa den klassiska huskatalogen. Om du däremot är ute efter moderna planritningar för 1-plans-, 1,5-plans- eller 2-planshus av den raka modellen hittar du mest värdefull information i vår planserie- huskatalog. Om du inte är säker på om du vill bygga modernt eller klassiskt så kan det vara en god idé att titta igenom båda huskataloger för att få en känsla av vilket typ av hus du och din familj skulle trivas bäst i. Bli inspirerad av våra hus och utforska dina möjligheter i våra huskataloger.

I vår huskatalog får du en virtuell rundvandring i samtliga typhus. Alla hus är arkitektritade med anpassningsbara planlösningar och finns att få i olika storlekar för att passa dig och din familjs behov. Beroende på vilket typhus du är intresserad av finns det möjlighet att välja taktyp och eventuella tillbyggnader så som carport och garage. Mer information om ditt nya hus hittar du i HusCompagniets huskatalog som finns att beställa utan extra kostnader nedan.

Huskataloger – en inspirationskälla

Vi vet att det är något särskilt att sitta och bläddra och inspireras i en fysisk huskatalog, därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att beställa våra huskataloger. Våra huskataloger kommer i två upplagor; en klassisk och en med planserier. Skillnaden är att den klassiska huskatalogen innehåller klassiska husmodeller medans vår planserie har mer moderna modeller. Sätt dig i lugnt och ro och bläddra igenom våra huskataloger för att få inspiration. När du har gått igenom våra huskataloger och känner att du fått en god överblick av vad vi kan erbjuda och vad du är ute efter är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att bygga ditt drömhus.

Genomgå våra huskataloger med din familj och diskutera med vänner vilken husmodell som skulle passa just er och er livsstil. Oavsett om ni är i stadiet där ni letar efter tomter att bygga på eller har köpt en tomt som är färdig att bygga på, så kan våra huskataloger vara till stor hjälp. Våra experter kan även ge råd och tips på vad du bör tänka på beroende på var du köper tomt och hur marken ser ut. HusCompagniets huskataloger ger dina byggtankar en kickstart och våra huskataloger är fulla av fakta och inspiration samt verktyg som gör det enkelt för dig att planera ditt nya drömhus!

Fyll i formuläret ovan så kommer vår huskatalog till dig på posten inom ett par dagar.