Bygg ditt hus nu – betala när du flyttar in

Det är en stor investering att bygga hus. Kanske till och med det största ekonomiska beslutet du fattar under ditt liv. Därför är det viktigt att du känner dig i trygga händer. Vi hjälper dig att fatta smarta och kostnadseffektiva beslut, så att ditt hus blir en riktig investering för framtiden.

För oss är det viktigt att det ska vara tryggt och smidigt att bygga nytt hus. Därför får du en fast offert och du behöver inte betala förrän efter slutbesiktning. I praktiken innebär det att du får ett tryggt husköp och slipper såväl dubbla boendekostnader som oförmånliga byggnadslån. Du betalar en handpenning till oss när vi skrivit avtal och sedan tar vi hand om samtliga avtal och underleverantörer under byggprocessen.

En komplett budget för ditt hus

Det är viktigt att veta hur mycket det kostar att förverkliga husdrömmen. Husets ekonomiska ramar styr till stor del vad som är möjligt. Därför är det bra att träffa din rådgivare på banken i ett tidigt skede för att få lånelöfte och sätta en budget för husbygget. När du bygger hus tillsammans med oss på HusCompagniet tar vi fram en budget som i detalj anger samtliga kostnader för husbygget. Den kan också fungera som ett extra underlag för banken när de ska fatta beslut om lånelöfte. Dessutom vill vi gärna ha en spärrförbindelse från banken ett par veckor innan vi börjar bygga. Spärrförbindelsen är en betalningsgaranti ställd till oss som husleverantör.

En byggbudget är mer än bara kostnader för hantverkare och material. Den ska helst också innehålla andra omkostnader som tillkommer, så som markarbete och bygglov. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi ge dig en god uppskattning av totalkostnaden för ditt husbygge. Dessutom anpassar vi hela huset efter din budget och dina önskemål, så att det hamnar så nära din dröm som möjligt.

Boka ett förutsättningslöst möte med våra säljare för mer information.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search