HusCompagniet

Stilen kännetecknas av tak med överhäng och takfot. Taket är vanligtvis svart eller rött, medan fasadfärg kan variera mellan vitt, grått, gult, rött eller brunt tegel i flera nyanser. Idag finns det ett enormt utbud av vackert tegel i olika kulörer och bränningar som du kan kombinera för att få det uttryck du gillar. Den är en vanlig husstil som passar in i de flesta bostadsområdena.

I detta hus står familjen och dess behov i centrum. Rummen är smart planerade och bjuder in till umgänge i stora sällskap. När vi bygger i denna stil ser vi alltid till att lämna gott om plats för minst en stor härlig uteplats, samt carport eller garage till familjens bilar. Stilen passar i princip alla husformer och går att få både som enplans- eller tvåplanshus beroende på hur er familj ser ut. Den klassiska designen går att anpassa helt och hållet efter dina önskemål.

Här har ni chans att ta ut svängarna, varför inte låta badrummet ta plats och bli till en spa-avdelning? Med generöst tilltagna rum, stora glaspartier och högt i tak ger ni huset en exklusiv karaktär. Med den klassiska designen får ni många kvadratmeter för pengarna, och samtidigt massor med möjligheter för eleganta lösningar. En stil som passar perfekt för dig som önskar en design som står sig i många år framöver.

 

Det här utmärker den klassiska/eleganta stilen

Ett vinnande koncept som håller

Denna typ av hus har varit en favorit i Skandinavien i över 40 år, och inget tyder på att det kommer ändras. En klassisk husstil som smälter in i de flesta bostadsområdena, gamla som nya. Smarta lösningar och elegant design med familjelivet i fokus är ett vinnande koncept som håller. Stilen tilltalar ofta familjer som vill ha frihet i planlösning, färg och form.

Rummen i fokus

Är ni en extra stor familj som behöver fler sovrum än normalt? Eller har du kanske en speciell hobby som kräver extra utrymme? Här är rummen i fokus, och vi gör allt för att optimera form och funktion så att det passar er. Stilen passar den trädgårdsglada familjen. Det finns alltid en utgång till trädgården och uteplatsen från vardagsrummet eller köket – eller varför inte båda?

Gå att anpassa helt och hållet efter önskemål

Olika familjer har olika behov, huset ska uppfylla just era behov och er livsstil. Den klassiska stilen är bred och går att uppnå på många olika sätt. Alla typer av planlösningar och husformer passar bra, dessutom går det att få ert hus som 1-plans-, 1,5-plans- eller 2-planshus. Färg och uttryck, både i fasad och på insidan, anpassas efter tycke och smak för att sätta guldkant på ert nya hus.