HusCompagniet

Vi föredrar naturmaterial och ställer höga krav på låg energiförbrukning, minimalt underhåll och bra ljud- och inomhusmiljö. Originalfasaderna i tegel är nästintill underhållsfria och skyddar ordentligt mot väder och vind. De tjocka väggarna både värms och kallnar långsamt, så att ditt hus håller en behaglig inomhustemperatur året om. Därmed kan du låta raggsockorna och tjocktröjan ligga kvar i byrån när vintern smyger sig på och lägga dina pengar på annat än värmekostnader. 

Vi hyllar det genuina hantverket och är extra noga med detaljerna så att helheten får en finish som lever upp till dina krav och den höga kvalitet vi vill hålla. Dansk arkitektur ligger oss varmt om hjärtat och husen är ritade efter en enkel, funktionell och estetiskt tilltalande formgivning anpassat efter ditt liv och dina behov. Livet i stenhus byggda på vårt sätt, skänker dig välmående och ger dig tid till annat.

Husets bärande konstruktion är en välbeprövad träkonstruktion. Fasaden  muras sten för sten enligt traditionellt hantverk. Du får ett gediget och underhållfritt hus - som bäddat för livskvalitet.