HusCompagniet

Fördelarna med att bygga tegelhus
Tegel är naturens eget material, gjort på vatten, sol, sand och eld. Fördelarna med att bygga ett tegelhus är många, bland annat är de väder- och vindtåliga samt energisnåla. Med andra ord är tegelhus optimala för det svenska klimatet med mycket höstregn, hög luftfuktighet och skiftande temperaturer. Genom att välja att bygga ett tegelhus slipper du onödiga uppvärmningskostnader, du får ett gediget hus som i princip blir helt underhållsfritt. Tegel bleknar inte under solen utan åldras vackert och kan hålla i hundratals år. 

Bygg ett lättskött tegelhus så är du ledig när du är ledig.

Bra tegelhus av hög kvalitet
Våra tegelhus är av hög kvalitet. Vi vet att kvalitet innebär olika saker för olika personer. Kvalitet kan vara det du ser, men även tryggheten, valfriheten och kunskapen om hur man kan bygga hus som håller i många år. Kvalitet handlar också om din känsla och dina drömmar om hur ditt nya hus ska se ut. 

Vi har ditt fokus och levererar kvalitet i alla led, från första mötet till den dagen du flyttar in i ditt drömhus.

Husens fasad muras sten för sten på plats och har en väl beprövad bärande konstruktion i trä. Den gedigna bärande konstruktionen monteras inomhus i en kontrollerad miljö. De tjocka ytterväggarna är välisolerade med särskilda installationszoner som säkrar eldragning utan att påverka klimatskalet och du får ett tätt hus. Du ska känna dig trygg när du bygger hus med oss för vi förstår dina behov och önskemål på djupet.

Dessutom betalar du inget förrän efter godkänd slutbesiktning och du kan flytta in. Detta gör att du inte behöver ta bygglån och sparar därmed ränteutgifter. Kontakta oss för ett första möte om du vill bygga tegelhus! Vi tar väl hand om dig.