HusCompagniet

Huset ska uppfylla familjens behov och livsstil. För att få den optimala lösningen som förenklar vardagen är det viktigt att ha tänkt igenom allt som ska finnas med. Våra hus kan kombineras på många olika sätt och med stora valmöjligheter gällande material och design. Därför är det viktigt att noga tänka igenom och identifiera viktiga delar och funktioner för att tillsammans skapa huset som du har tänkt dig. I det här skedet är det bra att ha koll på ekonomin så vi vet vad allt får lov att kosta. Ta kontakt med din bank i god tid.

HusCompagniets arkitekter har ritat våra hus och har noga tänkt igenom varje rum för att möta vanliga behov och önskemål från familjer. Även om mycket stämmer in på dig och din familj så är det bara ni som vet vilket liv ni vill leva i huset. Därför kan husen designas precis så som ni vill ha det.

 

Tips till dig som kund

Tänk över hur många sovrum som behövs, vad ni tycker om att göra, om det behövs ett extra rum för hobby eller gäster och hur ni rör er genom er nuvarande bostad. Gå på husvisningar och samla på er inspiration och fakta. Skriv ner de viktigaste lösningarna som ni vill ska finnas med och skaffa en bild av den totala ekonomin som ni tar med till säljaren. Utöver huskostnaden räkna med allt i din budget såsom tomtkostnad, markarbete, kostnad för bygglovsansökan, kontrollansvarig och eventuella anslutningsavgifter för vatten, avlopp, el och eventuell anslutning till tele/fiber och TV.