Det nya drömhuset

Känner du att din nuvarande bostad börjar bli för trångbodd och letar du därför efter ett nytt hus? Har du en befintlig villa och funderar på att bygga till eller köpa ett hus som är större? Letar du efter ett begagnat hus till salu eller funderar du kanske rent av på att bygga nytt hus? Är du en av dem som har gått på ett antal visningar men inte hittat något hus som passar dig och din familj? Då kan det vara bra att fundera över möjligheten att bygga nytt hus och skräddarsy bostaden efter dina behov.

Att bygga nytt hus har många fördelar. Först och främst har du möjlighet att själv bestämma hur huset ska se ut, både utvändigt och invändigt. Hos HusCompagniet får du en arkitektritad lösning som från början anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Du bestämmer själv över hur planlösningen ska disponeras och vilka material som ska användas. Du behöver inte leta efter hus till salu som mer eller mindre passar dig, för att sedan renovera och ändra på en mängd saker. Istället kan du vara med och skapa ett unikt hem från början till slut.

Ekonomiska fördelar med att bygga hus

Självklart spelar den ekonomiska faktorn en betydande roll i valet mellan nytt och gammalt, men de långsiktiga fördelarna med att bygga nytt hus väger många gånger upp kostanden. Ur energisynpunkt är ett nytt hus att föredra, eftersom du kan isolera ett nybyggt hem bättre och värma upp det på nya och mer kostnadseffektiva sätt.

Underhållskostnaderna minimeras om du bygger hus. Allt är nytt, fräscht och täcks av garantier och försäkringar. Du behöver inte heller betala fastighetsskatt de första fem åren om du väljer att bygga nytt hus.

Lånevillkoren på bankerna är vanligen mer förmånliga när du väljer att bygga nytt hus. Om du väljer HusCompagniet behöver du inte heller ta bygglån, eftersom du först betalar när ditt nya hem står färdigt och du har nycklarna i handen.

Se till att välja en bra husleverantör. HusCompagniet är ett företag som har ägnat sig åt att bygga nya hus i över 40 år och levererar kvalitetshus till bra priser.