Sugen på att bygga hus? Vi hjälper dig att bygga huset – precis som du vill ha det

Känner du att din nuvarande bostad börjar bli för trångbodd och letar du därför efter ett nytt hus? Har du en befintlig villa och funderar på att bygga hus, bygga till ditt nuvarande hus eller köpa ett hus som är större? Letar du efter ett begagnat hus till salu eller funderar du kanske rent av på att bygga nytt hus? Är du en av dem som har gått på ett antal visningar men inte hittat något hus som passar dig och din familj? Då kan det vara bra att fundera över möjligheten att bygga hus och skräddarsy bostaden efter dina behov.

Att bygga hus

Att bygga nytt hus har många fördelar. Först och främst har du möjlighet att själv bestämma hur huset ska se ut, både utvändigt och invändigt. Hos HusCompagniet får du en arkitektritad lösning när du ska bygga hus som från början anpassas efter dina specifika behov och önskemål. När du ska bygga hus med oss bestämmer du själv över hur planlösningen ska disponeras och vilka material som ska användas. Du behöver inte leta efter hus till salu som mer eller mindre passar dig, för att sedan renovera och ändra på en mängd saker. Istället kan du bygga nytt hus och vara med och skapa ett unikt hem från början till slut.

Ekonomiska fördelar med att bygga nytt hus

Självklart spelar den ekonomiska faktorn en betydande roll i valet mellan nytt och gammalt, men de långsiktiga fördelarna med att bygga nytt hus väger många gånger upp kostanden. Ur energisynpunkt är ett nytt hus att föredra, eftersom du kan isolera ett nybyggt hem bättre och värma upp det på nya och mer kostnadseffektiva sätt.

Modern interiör

Underhållskostnaderna minimeras om du ska bygga hus. Allt är nytt, fräscht och täcks av garantier och försäkringar. Du behöver inte heller betala fastighetsskatt de första fem åren om du väljer att bygga nytt hus. Lånevillkoren på bankerna är vanligen mer förmånliga när du väljer att bygga nytt hus. Om du väljer HusCompagniet behöver du inte heller ta bygglån, eftersom du först betalar när ditt nya hem står färdigt och du har nycklarna i handen.

Perfekta uteplatser

Bygga nytt hus själv

Att bygga hus själv är en stor dröm för många. Trots att man kanske har en del erfarenhet av bygg och snickeri, så är det en utmaning att realisera sina husdrömmar och bygga hus själv. Att bygga hus är en svår konst – det är mycket som ska tas hänsyn till för att det ska bli så bra som möjligt.

Vi på HusCompagniet har över 40 års erfarenhet av att leverera och bygga hus åt våra kunder. Genom att överlåta det övergripande ansvaret för hela byggnadsprocessen till oss, så kallad totalentreprenad, kan ni med ro se fram emot och glädjas åt ert nya hem. Givetvis är ni med och har inflytande över planeringsprocessen, så att vi tillsammans kan bygga huset ni drömmer om. Vill ni vara med och utforma planlösningen för er nya bostad samt välja de olika materialen när ni ska bygga hus själva går det lika bra som att välja en färdig husmodell.

version0 (2)

Vi har många olika typhus och arkitekthus att välja mellan, vilka alla är anpassningsbara efter just era behov när du ska bygga hus. Våra arkitekter går igenom alla husritningar tillsammans med er så att ni kan bygga huset precis som ni vill ha det och har drömt om. Kanske vill ni även bygga uterum eller altan? Ni har kanske behov av att bygga hus med carport och har särskilda preferenser gällande garageinredning? Oavsett vilka specifika behov ni har när ni ska bygga hus så kan våra skickliga hantverkare tillgodose era önskemål. Vår byggtjänst omfattar allt från att rita hus till byggande och färdigställande, och vi garanterar förmånliga huspriser. Ta gärna en titt i vår huskatalog (http://www.huscompagniet.se/bestall-katalog) för inspiration.

Bygg ditt drömhus själv – med Huscompagniets hjälp

När vi tillsammans med dig ska bygga nytt hus så har våra professionella byggare ansvaret under själva byggnadsprocessen, både över byggmaterial och byggvaror samt över själva byggandet i sig. När huset är färdigt är ni givetvis med och besiktigar det tillsammans med byggledaren, innan ni får nycklarna till er nya bostad, allt för att du ska känna dig trygg när du ska bygga nytt hus. I samband med överlämnandet får ni även en underhållspärm för huset, vilken innehåller all nödvändig information gällande husets skötsel.

Se till att välja en bra husleverantör när du ska bygga hus. HusCompagniet är ett företag som har ägnat sig åt att bygga nya hus i över 40 år och levererar kvalitetshus till bra priser.

Läs gärna mer om de olika faserna under ett husbygge.