Tomt i Nöbbelöv - en eftertraktad stadsdel i Lund

TOMTEN I NÖBBELÖV ÄR SLUTSÅLD
I den nordvästra delen av Lund finns Nöbbelöv – en grön och omtyckt stadsdel med närhet till stadens bekvämligheter. Nöbbelöv är populärt för dem som söker ett lugnt och trivsamt bostadsområde. Stadsdelen har en varierad bebyggelse bestående av flerfamiljehus radhus och villor. Den präglas av sina många grönområden med möjlighet till härliga promenader och naturupplevelser. Här finns också en stor park med boulebana, lekplatser, förskola, skola för åk 1-6, ett litet centrum med ett antal affärer och ett bibliotek.

Hörntomt med blickar över det skånska landskapet
Här sålde vi en attraktiv hörntomt på ca 1 100 kvm och är belägen i Norra Nöbbelöv på Nöbbelövs Kyrkoväg där landskap möter byn. Här finns ett par äldre kringbyggda gårdar längs med den trädkantade bygatan.

Lyxigt välplanerat hus i ett plan anpassad till tomten
Vår arkitekt har tagit fram förslag på en välplanerad villa där vardagsrum och kök ligger centralt placerade med en öppen planlösning däremellan. Huset har fyra sovrum och ett allrum där föräldrasovrummet ligger avskilt. På så sätt kan ni skapa en egen praktisk avdelning för familjens barn och ungdomar.

I huset finns också två stora badrum, en ”walk in garderob” och en separat tvättstuga.

Visningshus för mer husinspiration
Passa på att gå på våra husvisningar. Se vägbeskrivning och visningstider här.

Läs mer om våra andra hus och tomtprojekt här.

 

 

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search