Enplanshus på 136 m2 i vinkel

Enplanshuset i handslaget rött tegel sticker ut från omgivningens grå, vita och svarta fasader. Med sina tre sovrum, två allrum och överbyggda terrass passar det perfekt för barnfamiljen. Vinkelhusen är en kompakt och kvadratsmart lösning för mindre tomter.

Amerikansk känsla med egen walk-in-closet

Vinkelhuset är byggt 2015 och har en amerikansk känsla. Det stora mastersovrummet har en mjuk heltäckningsmatta som ger en mysig hotelliknande upplevelse. I anslutning till det finns rummet som många drömmer om: en alldeles egen walk-in-closet. Föräldrasovrummet har även eget badrum, som gör att alla bekvämligheter finns nära tillhands.

Plats för lek och fredagsmys

Det stora vardagsrummet har öppen planlösning och hänger ihop med köket. Där finns det gott om plats för många gäster och härliga stunder tillsammans. Huset har också ett mindre allrum som fungerar som lekrum och extra tv-rum för barnen. Det är öppet mot köket för ständig uppsikt över barnens lekande. Bardisken i putsat tegel blir en häftig detalj i köket och ger ännu en möjlighet att umgås samtidigt som familjen lagar mat.

Uteplats med jacuzzi

Huset har två uteplatser: en terrass med överbyggt tak och ett trädäck med jacuzzi. På båda går det att njuta av långa, ljumma sommardagar. Jacuzzin har även gjort det möjligt att vistas på uteplatsen vintertid och bada under en stjärnklar himmel.

 

 

 

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search