HusCompagniet

Ett färdigt hus med din design
Vi har byggt tusentals hus genom åren och vår erfarenhet har visat att det mesta är möjligt tillsammans med oss. Tillsammans med våra säljare och agenter kan du ändra våra lösningar till något som passar dig och dina behov. Vi ritar huset tillsammans, så att det motsvarar dina förväntningar och förhoppningar. Du sätter din egen prägel på huset genom att välja planlösning, material, färg och andra detaljer. Våra arkitekter och säljare/agenter finns givetvis tillhands för att vägleda och inspirera dig.

Ett hus som passar din livsstil

Våra hus i dansk design fungerar för både små hushåll och stora familjer. Husen karaktäriseras av idéer som bygger på modern, tidlös formgivning. Målsättningen är att skapa en öppen, ljus och trivsam atmosfär, och samtidigt ge plats för praktiska och funktionella lösningar. Vi hjälper dig att kombinera öppna ytor med slutna rum och balanserar generösa ljusinsläpp med insysnskyddade partier för att hitta harmonin mellan funktion och estetik. Formen på huset påverkar upplevelsen. Självklart styr tomtstorleken vilken typ av hus som du får plats och lov att bygga. Därför är en av fördelarna med att bygga hus med oss på HusCompagniet är att alla våra husmodeller är flexibla. Det betyder att vi kan vända, vrida och ändra planlösningen så att den passar din livsstil.


Från idé till färdigt hus
Att bygga hus kan innebära att du köper totalentreprenad genom oss och då tar vi ansvar för hela byggprocessen, alternativt att du själv kontrakterar en eller flera entreprenörer i en general eller delad entreprenad för att uppföra huset. Det är viktig för oss att erbjuda dig en trygg resa när du bygger hus med oss. Här kan du ta del av viktiga delar i processen. Varsågod och läs guiden om hur det går till att bygga hus steg för steg.

Vi bygger gedigna hus i dansk deisgn för dig med höga krav. Vi erbjuder olika entreprenadformer med fokus på din trygghet som kund!