Ett knäckhus på 120 kvadratmeter i ett plan

Det här enplanshuset på 120 kvadratmeter har en knäckt form. Med ett knäckt hus kan man finna kreativa lösningar och välja hur många gånger huset ska brytas. Det är ett kostnadseffektivt val som passar bra till en tomt med oregelbunden form.

Trots att huset är litet sett till antal kvadratmeter känns det rymligt. De stora fönstren i vardagsrummet och köket släpper i massvis med ljus. Innertaken är i trä med infällda spotlights för en ombonad känsla med mysig ljussättning. I köket är dessutom taket öppet upp till nocken.  Övergångarna mellan rummen ger en vacker sammanlänkande effekt.

Huset har ett rymligt kök med alla bekvämligheter. Det finns gott om plats för både matlagning och förvaring. Huset har även två stora badrum med öppningsbara fönster.

I det här huset går det att trivas året om. Här finns två uteplatser: dels ett trädäck i söderläge, dels ett uterum i västerläge. Husets knäckta form passar perfekt för att bygga en uteplats med skydd från väder och vind. Här har kunden valt att glasa in den övertäckta terrassen.  Passar bra när det blir svalare och man kan flytta in i uterummet istället.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search