Ett vinkelhus på 186 kvadratmeter i ett plan

Ett modernt enplanshus i vinkel med ljusa tegelfasader och sadeltak. De ljusa fönsterramarna matchar fasaden väl och ger huset ett behagligt utseende.

Rum för umgänge och egen tid

Husets insida ger plats för både avskildhet och umgänge. 186 generösa kvadratmeter fördelade på fem rum och kök ger både föräldrar och barn eget utrymme. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum bjuder in till härliga stunder med familj och vänner. Såväl stil, arkitektur och planlösning är anpassningsbar efter kundens behov och önskemål.

Uteplats i lä förlänger sommaren

Hus byggda i vinkel ger en perfekt yta för uteplatser i lä. Det soliga trädäcket med pool passar perfekt för varma sommardagar. När kvällen smyger sig på fungerar uteplatsen belägen under tak som ett extra rum. Med flera sittplatser runt om i trädgården går det att betrakta huset från olika vinklar.

Kontakta oss på Huscompagniet om du är intresserad av att veta mer om denna husmodell. Tänk på att säljarna kan vara upptagna i kundmöte eller vara ute på uppdrag vänligen ring för att boka tid före ett besök.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search