Ett förskjutet stenhus på 156 kvm i ett plan

Det här stilrena 1-planshuset med förskjutning har en strikt stil med sadeltak utan takutusprång och plåtarbeten som lyfter fram husets vackra linjespel. Här har huset kompletterats med en integrerad carport och ett isolerat förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Huset genomsyras av ljus tack vare höga fönsterpartier, genomtänkt fönstersättning och snedtak i vardagsrum och kök. Med genomgående ljus färgsättning, plankgolv i vitlaserad ek och klinkergolv i sober färgskala får huset en unik karaktär och balans mellan dansk design och en välkomnande värme.

Murad fasad i handslaget, sandfärgat, tegel med gråa inslag som går hand i hand med takpannor och lackerade aluminiumfönster i antracitgrått.

I ett stenhus är grundkonstruktionen gedigen där vattenburen golvvärme och frånluftsvärmepump är standard. Stomme och innerväggar i lättbetong ger ett värmetrögt klimatskal med låg energiförbrukning och ett fantastiskt inomhusklimat.

All inredning i kök, badrum och grovkök kommer från HTH och vitvarorna kommer från Siemens.

Ett förskjutet hus passar bra på oregelbundna tomter och formen passar perfekt för att skapa flera uteplatser i olika väderstreck.

Alla HusCompagniets hus som går att skräddarsy efter individuella behov.

Beställ vår huskatalog för mer inspiration eller se fler husmodeller här.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search