Enplans parhus i tegel

Bostadsrättshusen i Häljarp är nu slutsålda.

Häljarps Strandäng, ett familjevänligt område där du omges av natursköna omgivningar, där bykänslan är slående och det är enkelt att koppla av. Du har en golfbana som granne, närbelägna strövområden och kan se Öresund i horisonten. På nära håll har du tillgång till vardagsservice, skola, förskola, utmärkt vägförbindelse och bra kommunikationer.

Bostadsrätterna är 7 st parhus, totalt 14 hus, med en yta på 90 kvadratmeter. Varje hus har 3 rum och kök med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. De öppna ytorna och de stora fönsterpartierna skapar en spatiös känsla och en trivsam atmosfär. Här får du två badrum, två klädkammare, två stora sovrum och en separat rymlig tvättstuga. Allt är effektivt planerat på ett och samma plan vilket är perfekt för dig som tröttnat på att springa upp och ner i trappor.

Husen, som byggs av sten i dansk design, utmärker sig med sina vackra tegelytor i beige med bruna och vita nyanser. Kontrasten mellan teglet, de svarta taken och de svarta fönsterbågarna skapar ett intressant grafiskt uttryck.

På tomten finns också ett förråd och biluppställningsplatser.

Tomternas uteplatser är planerade så att du får plats att koppla av i flera olika väderstreck – gör dig redo för sköna sommarkvällar.

Ett hus att trivas i länge
För HusCompagniet är det naturliga byggmaterialet överlägset allt annat. Hus som byggs av sten ger en sund boendemiljö, har lång hållbarhet, kräver minimalt underhåll och har ett högt andrahandsvärde. Tillsam­mans med golvvärmen skapas ett jämt och behagligt inomhusklimat året runt och du får en låg energiförbrukning. Det är en investering i framtiden ur såväl ett ekonomiskt som ett hållbart perspektiv.

Hus med bostadsrätt
Att bo i hus med bostadsrätt är perfekt för familjen som vill ha fördelarna med att bo i hus utan att själv ansvara för det yttre underhållet av huset. Det sköts av bostadsrättsföreningen vilket kan kännas tryggt.

Kommunikationer
För vardagens bestyr tar bussen eller tåget dig snabbt och smidigt dit du vill. Tåget tar ca 20 min till både Helsingborg i norr och Lund i söder. Bussen har avgångar en gång i timmen, pågatågen avgår 1-2 ggr/timme och med bil tar du dig snabbt ut på E6:an.

Perfekt för naturälskaren
Möjligheterna för nya upptäckter och upplevelser i närområdet är många. Du kan meta abborre i Saxån, ta en picknick med familjen i närbelägna strövområdet Järavallen eller plocka svamp i Saxtorpsskogen? I byn finns också fotbollsklubb, innebandyförening och ett träningscenter, om vill aktivera dig där. Och självfallet kan golf bli ett stort inslag då golfklubben ligger alldeles intill området!

 

Läs mer om våra andra hus och tomtprojekt här.

Slutsålt

Bostadstyp: Bostadsrätt
Antal parhus: 14
Boarea: 90 kvm, 3 rok
Prel pris: 1 750 000 kr
Prel månadsavgift: 3 975 kr
Prel tillträde: Vår/Sommar 2018

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search