Tomt till salu i Häljarp — Bo familjevänligt med golfbana som granne

Du som söker ett lugnt och tryggt boende får här, i Häljarp, nya möjligheter att bygga familjens drömhus. I Häljarps växer ett nytt familjevänligt villaområde fram. Här har du nu möjlighet att bygga ett enplanshus anpassat efter din familjs behov och efter er egna personliga touch.

Det är en alldeles speciell känsla att bo i ett helt nybyggt hus från HusCompagniet – gediget och lyxigt på en och samma gång. Du får en bekvämare vardag och gör en god investering för framtiden. De naturliga materialen ger ett behagligt inomhusklimat tack vare små temperaturväxlingar och har lång livslängd som kräver minimalt underhåll. Dessutom åldras det vackert och har ett bra andrahandsvärde.

Är du intresserad och vill ha mer information kontakta Anja Antosz, ana@huscompagniet.se eller tel: 0703-96 66 26.

Tryggt och familjevänligt boende

I lilla Häljarp är bykänslan slående och det är lätt att koppla av. Med sitt avskilda och naturnära läge är Häljarps ett fint område för familjen att växa upp i. Barnen hittar lekkamrater bland grannhusen och i byn finns både förskola och skolor för åk 1-9. I Häljarp finns livsmedelsbutik, pizzeria och kiosk som ger bra närservice. Bra shopping hittar du i Landskrona eller på närbelägna Center Syd. Visste du att Landskrona har  valts som Årets Golfstad 2018! Det är de fina golfbanorna i kommunen som haft betydelse och staden som destination när man i konkurrens med 24 städer fick utmärkelsen.  Är du golffantast så bor du här alldeles intill en av de finaste golfbanorna, Öresunds GK i Häljarp.

Bra kommunikationer

För vardagens bestyr tar bussen eller tåget dig snabbt och smidigt dit du vill. Tåget tar ca 20 min till både Helsingborg i norr och Lund i söder. Kommunikationer: buss med avgång en gång i timmen, pågatågsstation avgångar 1-2 ggr/timme (20 min till både Helsingborg och Lund), bil snabbt ut på E6:an.

Naturen runt knuten

Möjligheterna för nya upptäckter och upplevelser i närområdet är många. Du kan meta abborre i Saxån, ta en picknick med familjen i närbelägna strövområdet Järavallen eller plocka svamp i Saxtorpsskogen? I byn finns också fotbollsklubb, innebandyförening och ett träningscenter, om vill aktivera dig där. Och självfallet kan golf bli ett stort inslag då golfklubben ligger alldeles intill området!

Boka gärna tid för visning

Antal tomter: 1 st

 

För mer information, kontakta

.
Anja Antosz

Anja Antosz

Försäljning/Arkitektur

Mobil: 070-396 66 26

ana@huscompagniet.se

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search