En tomt kvar till salu i Häljarp — Bo familjevänligt med golfbana som granne

Du som söker ett lugnt och tryggt boende får här, i Häljarp, nya möjligheter att bygga familjens drömhus. I Häljarps växer ett nytt familjevänligt villaområde fram. Här har du nu möjlighet att bygga ett enplanshus anpassat efter din familjs behov och efter er egna personliga touch.

Det är en alldeles speciell känsla att bo i ett helt nytt stenhus – gediget och lyxigt på en och samma gång. Du får en bekvämare vardag och gör en god investering för framtiden. De naturliga materialen ger ett behagligt inomhusklimat tack vare små temperaturväxlingar och har lång livslängd som kräver minimalt underhåll. Dessutom åldras det vackert och har ett bra andrahandsvärde.

Är du intresserad och vill ha mer information kontakta Per Nordström, pn@huscompagniet.se eller tel: 0706-398647.

Tryggt och familjevänligt boende

I lilla Häljarp är bykänslan slående och det är lätt att koppla av. Med sitt avskilda och naturnära läge är Häljarps ett fint område för familjen att växa upp i. Barnen hittar lekkamrater bland grannhusen och i byn finns både förskola och skolor för åk 1-9. I Häljarp finns livsmedelsbutik, pizzeria och kiosk som ger bra närservice. Bra shopping hittar du i Landskrona eller på närbelägna Center Syd. Visste du att Landskrona har  valts som Årets Golfstad 2018! Det är de fina golfbanorna i kommunen som haft betydelse och staden som destination när man i konkurrens med 24 städer fick utmärkelsen.  Är du golffantast så bor du här alldeles intill en av de finaste golfbanorna, Öresunds GK i Häljarp.

Bra kommunikationer

För vardagens bestyr tar bussen eller tåget dig snabbt och smidigt dit du vill. Tåget tar ca 20 min till både Helsingborg i norr och Lund i söder. Kommunikationer: buss med avgång en gång i timmen, pågatågsstation avgångar 1-2 ggr/timme (20 min till både Helsingborg och Lund), bil snabbt ut på E6:an.

Naturen runt knuten

Möjligheterna för nya upptäckter och upplevelser i närområdet är många. Du kan meta abborre i Saxån, ta en picknick med familjen i närbelägna strövområdet Järavallen eller plocka svamp i Saxtorpsskogen? I byn finns också fotbollsklubb, innebandyförening och ett träningscenter, om vill aktivera dig där. Och självfallet kan golf bli ett stort inslag då golfklubben ligger alldeles intill området!

Passa på att gå på VR-husvisning innan du besöker våra visningshus:
1-planshus 107 kvm
1-planshus 122 kvm i vinkel
1,5-planshus 137 kvm

Söndagsvisningar kl 12-14

Vill du få en visning på en annan tidpunkt är du välkommen att kontakta Per Nordström på tel 070-639 86 47

 

För mer information, kontakta

.
Per Nordström

Per Nordström

Försäljning/Arkitektur

Mobil: 070-639 86 47

pn@huscompagniet.se

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search