Planer på nya hus i Genarp – en grönskande familjeidyll

Ett nytt villaområde planeras i idylliska Genarp. Den vackra naturen gör det svårt att inte bli förälskad i det lilla samhället i Lunds kommun i Skåne. Här är det tryggt för barnen att växa upp, samtidigt som både Malmö och Lund ligger inom nära räckhåll. I Genarp finns alla bekvämligheter som förenklar vardagen, så som livsmedelsbutiker, grundskola upp till årskurs 9, barnomsorg, gym och friluftsbad.

Med naturen som närmaste granne

Genarp är välkänt för sin vackra natur. Runt om byn ligger flera naturreservat med lummiga bokskogar och spegelblanka sjöar. Här är det härligt att ge sig ut på långpromenad eller en joggingtur. Chansen är stor att stöta på såväl rovfågel som hjort, vilket gjort naturvårdsområdena till populära jaktmarker. Runt om Genarp finns hela tre slott, däribland det välrenommerade Häckeberga slott i fransk renässansstil. Slottet är beläget på en av de sju holmarna i Häckebergasjön och är ett populärt ställe för konferenser, fester och bröllop.

Genarp växer och frodas

Genarp är ett litet samhälle som långsamt kommer att växa sig större. På Björkvallastigen planerar HusCompagniet för nya hus med gott om plats för hela familjen. Om du vill veta mer om projektet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@huscompagniet.se  eller fyll i formuläret nedan.

Planering pågår

Är du intresserad kan du fylla i dina uppgifter i formuläret. Vi kontaktar dig så fort vi vet lite mer.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search