Hus och tomt i Vik, Simrishamn, Österlen - Upplev semesterkänsla året runt

Österlen kännetecknas som ett naturskönt kustområde med milslånga sandstränder, pittoreska fiskebyar och böljande äppellundar med association till semesterboende. Nu har du möjligheten att få uppleva semesterkänslan året om.

HusCompagniet erbjuder en fantastisk hörntomt i Vik, 10 km norr om Simrishamn. Vik är känt för sitt charmiga gamla fiskeläge och för sin genuina bebyggelse. Är du golffantast så finns två golfbanor alldeles intill, Djupadal och Lilla Vik, samt restauranger och konferensanläggning. Närmaste skolan är Sofiaskolan i Rörum 2 km härifrån. Service och affärer finns i Kivik och Simrishamn.

Tomten är omgiven av en vacker natur och fruktodlingar. På några minuters härlig cykeltur tar du dig till den flera kilometer långa vita sandstranden. I omgivningarna finns också Gyllebo rekreationsområde, Stenshuvuds nationalpark och Sträntemölla naturreservat. Här är det enkelt att koppla av.

Kommunikationer
Med bil tar du dig enkelt ut till väg 9 och till vidare destination. På några minuters gångavstånd har du bra bussförbindelse på väg 9 till Simrishamn och Kristianstad. Det finns också en cykelbana som följer väg 9 mellan Rörum och Simrishamn. En Pågatågstation finns i Simrishamn.

Hörntomt med utsikt över det skånska landskapet
Tomten ligger på Norra Äppelrosvägen 7 och är en hörntomt på 1 100 kvm.  På tomten finns anslutningar till vatten, el och fibernät. I söder angränsar området till Skärabäcksvägen, öppna fält i väster och övrig bebyggelse i norr.

Välplanerade hus som du vill ha det
När du köper tomt via HusCompagniet är det med förbehåll om att ett totalentreprenadskontrakt tecknas med HusCompagniet. Du väljer fritt hus från katalog och det är du som påverkar planlösning, inredning och materialval. Tillsammans kommer vi fram till bästa lösningen för just dig och din familj.

Välkommen på husvisning

Passa på att gå på våra husvisningar i Häljarp och Bunkeflostrand. Här kan du få inspiration och känsla för hur det kan komma att se ut.
Se vägbeskrivning och visningstider här.

Mer om Österlen
Vill du veta mer om möjligheterna i Österlen kan du läsa här.

För mer information om hus och tomt kontakta:
Anja Antosz
Tel 0703-96 66 26
ana@huscompagniet.se

 

 

Välkommen att ringa och boka tid för visning.

Tomtstorlek: 1 100 kvm

Tomtpris: 795 000 kr

För mer information, kontakta

.
Anja Antosz

Anja Antosz

Försäljning/Arkitektur

Mobil: 070-396 66 26

ana@huscompagniet.se

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search