HusCompagniet

Med T-formen på huset har du möjlighet att dela upp huset i olika avdelningar där kärnan kan utgöra ett stort gemenskapsutrymme. Här kan du skapa ett kök med stor matplats som har direktkontakt med vardagsrummet. På ena sidan av huset kan vuxna ha en egen del med sovrum, badrum och Walk-in-closet medan de yngre familjemedlemmarna kan ha sina sovrum och allrum i den andra delen av huset. 

När du väljer att bygga hus med HusCompagniet  så är det du som bestämmer planlösning och designstil. Ditt hus ska avspegla den du är idag och dit du är på väg. Tillsammans skräddarsyr vi ditt hus efter den plats du behöver och med din stil som utgångspunkt.  Tänk kreativt – det är du som bestämmer. Vi bygger hus i tidlös dansk design så som du vill ha det. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.