HusCompagniet

Detta härliga 1,5-plans hus passar perfekt för den större familjen. Bottenvåningen rymmer gott om plats för umgänge och familjetid. Du välkomnas in med en siktlinje över matplatsen, och rakt igenom huset ut till naturen. De generösa glaspartierna med dörrar ut till trädgården släpper in rikligt med ljus och suddar bort gränsen mellan ute och inne. Kupan som sträcker sig i två plan bidrar till husets charm både på insidan och i fasad.

Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. En vanlig dag sker aktiviteterna i kök och vardagsrum separat från varandra, men vid festliga tillfällen smälter rummet ihop till en stor social yta. Hela familjen får plats runt köksön som blir en naturlig samlingsplats för tid tillsammans. Om familjen växer finns möjlighet att enkelt bygga om en del av vardagsrummet till ett extra sovrum. Grovköket har en egen entré vilket underlättar i vardagen.

På andra våningen ryms tre sovrum med gott om förvaring, och ett allrum som passar perfekt som tv-rum till barnen. Snedtaket blir ett charmigt element som formar rummen. Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.