HusCompagniet

Ett hus som passar perfekt för dig men en mindre tomt, men som ändå vill ha ett stort hus. Med sina fyra sovrum, varav två med plats för dubbelsäng, är denna planlösning perfekt för den större familjen. På bottenvåningen har ni gott om plats för att umgås med familj och vänner.

När du kliver in i entrén slås du av en vy genom huset och ut i naturen, vilket ger en frihetskänsla och en skön atmosfär. Stora fönsterpartier med dörrar ut till trädgården gör att gränserna suddas ut mellan inne och ute. Här finns plats för sällskap med många gäster. Köksön blir en naturlig knytpunkt såväl till vardags som till fest. När ni är många flyter matplats och vardagsrum ihop till en enda stor social yta. 

Husets vardagsrum ligger i vinkel med resten av huset, vilket gör att det får en egen rumslighet utan att kontakten med matplatsen går förlorad.  Vinkeln ramar in en plats utanför huset som blir en trevlig uteplats eller terrass. Grovköket har en egen entré vilket blir praktiskt i vardagen. Sovrummet på bottenplan blir extra lyxigt med sin egen walk-in-closet och badrum. 

En våning upp finns de andra tre sovrummen, ett allrum och badrum. Allrummet passar perfekt som egen sällskapsdel för de äldre barnen. Snedtaket blir ett charmigt element som formar rummen.
Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.