HusCompagniet

Här kliver du in i en stor entré med inbjudande utsikt rakt genom huset. Ett stort pampigt hus med plats för den stora familjen och många gäster. På bottenplan finns stora gemensamma ytor där ljuset släpps in från alla fyra väderstreck och skapar en luftig känsla. De generösa fönsterpartierna med flera dörrar ut till trädgården gör att ni rör er fritt mellan inne och ute. 

Här kan hela familjen samlas för matlagning och tid tillsammans runt köksön som blir en naturlig samlingsplats. Matplatsen och vardagsrummet kan smälta samman till ett enda stort sällskapsrum. När ni behöver plats för många kan långbordet fortsätta ut i vardagsrummet. Förutom kök, matplats och vardagsrum på bottenplan finns även ett sovrum, ett rymligt badrum, och grovkök med goda förvaringsmöjligheter och direkt kontakt med trädgården. 

En våning upp finns ytterligare tre sovrum, ett allrum och badrum. Här finns också en extra klädkammare där ni får plats med det mesta. Det ljusa allrummet fungerar bra som egen sällskapsdel för de äldre barnen, eller extra tv-del som ligger ostört. Ytan längs med trappan passar perfekt för ett litet hemmakontor. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.