HusCompagniet

En kompakt planlösning där du får plats med det mesta. Denna typ av hus passar bra för dig med lite mindre tomt. Från den rymliga entrén får du ett trevligt bemötande när ögat fäster blicken vid naturen utanför. Fönsterpartier med dörrar ut till trädgården och terrassen skapar en öppen känsla där du rör dig fritt mellan inne och ute.

Den generösa öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör att du upplever huset som större än vad det är. Här släpps ljuset in till husets kärna från alla fyra väderstreck och skapar en behaglig inomhusmiljö. När ni är många flyter vardagsrum och kök ihop till ett enda stort sällskapsrum, där långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet. Badrummet på första våningen är rymligt med plats för badkar. Grovköket har direkt kontakt med trädgården vilket blir praktiskt i vardagen.

På andra våningen ryms tre sovrum, ett ljust allrum och ett badrum. Det ena sovrummet har plats för dubbelsäng, och klädkammaren blir extra lyxig med ljusinsläpp. De två mindre sovrummen har även gott om förvaringsmöjligheter. Allrummet får en härlig siktlinje igenom huset. När barnen blir äldre passar allrummet perfekt som egen sällskapsdel. Ett hus som passar både den unga barnfamiljen och dem med utflugna barn.

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.