HusCompagniet

Denna generösa planlösning passar perfekt för den större familjen. Med sina fyra sovrum varav två med plats för dubbelsäng finns här gott om plats. Entrén är luftig och du välkomnas in i husets kärna med kök och vardagsrum Vardagsrummet ligger i kontakt med matplatsen, vilket gör det till en social plats där det blir naturligt att umgås tillsammans. 

En vanlig dag sker aktiviteterna i vardagsrummet separat från resten av huset. Vid tillfällen då ni är fler flyter gränsen mellan vardagsrum och matplats ihop och ger möjlighet för ett enda stort rum. Från vardagsrummet har du utblick över aktiviteterna i köket, matplatsen och trädgården. Husets form ramar in platsen utanför huset som blir en trevlig uteplats eller terrass.

De vuxna får en lyxig avdelning med stort sovrum, walk-in-closet och eget badrum. På bottenplan finns ytterligare ett rymligt badrum, och grovkök med förvaring och egen entré som förenklar vardagen. 

En våning upp finns de andra tre sovrummen, ett allrum och badrum. Här finns också en extra klädkammare där ni får plats med det mesta. Det ljusa allrummet fungerar bra som egen sällskapsdel för de äldre barnen, eller extra tv-del som ligger ostört. Ytan längs med trappan passar perfekt för ett litet hemmakontor. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.