HusCompagniet

Den generösa öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig knytpunkt för den större familjen. Här har ni gott om utrymme för att umgås tillsammans. Redan när du kliver in genom entrén möts du av utsikten mot trädgården, vilket ger en härlig atmosfär och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Ljuset släpps in från alla fyra väderstreck och skapar en behaglig inomhusmiljö. 

Köksön blir ett trevligt element där ni kan duka upp en stor buffé, eller varför inte helgfrukosten? Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. De vuxna får tid och rum att rå om sig själva, i det lyxiga avskilda sovrummet med generös klädkammare och eget badrum. I andra delen av huset finns tre stora sovrum med tillhörande allrum och badrum. Allrummet blir perfekt som egen sällskapsyta för de äldre barnen, eller bara ett extra tv-rum där man sitter ostört från kök och matplats.

I den ljusa entrén är förvaringen integrerad, och du har direkt kontakt med grovköket. Husets unika form skapar inramningar både på framsidan och baksidan av huset, som blir trevliga ytor för terrasser. 

Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.