HusCompagniet

Den generösa öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig knytpunkt för den större familjen. Här har ni gott om utrymme för att umgås tillsammans. Fönsterpartier med dörrar ut till trädgården gör att gränserna suddas ut mellan inne och ute. Ljuset släpps in från alla fyra väderstreck och skapar en behaglig inomhusmiljö. 

Redan när du kliver in genom entrén möts du av utsikten mot trädgården, vilket ger en härlig atmosfär och suddar ut gränsen mellan ute och inne. I entrén är förvaringen integrerad, och du har direkt kontakt med grovköket vilket underlättar i vardagen. Husets speciella form ramar in platsen utanför, och skapar skyddade ytor perfekt för terrass. 

Att det är öppet mellan kök, matplats och vardagsrum ger er frihet i rörelse och användning. Vardagsrummet ligger i kontakt med matplatsen, vilket gör det till ett rum där det blir naturligt att umgås. Vid tillfällen då ni är fler flyter gränsen mellan vardagsrum och matplats ihop och ger möjlighet för ett enda stort rum. Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. 

I anslutning till vardagsrummet ligger en del för master bedroom. Här kan de vuxna få tid och rum att rå om sig själva, i det avskilda sovrummet med generös klädkammare och eget badrum. I andra delen av huset finns fyra stora sovrum med tillhörande allrum och badrum. 

Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.