HusCompagniet

Med sina fyra sovrum passar detta hus den större familjen med lite mindre tomt. Dessa välplanerade kvadratmeter upplevs större än vad det är, tack vare generösa ljusinsläpp och stora ytor för gemenskap. Från entrén välkomnas du av det ljusa köket med köksö som blir en naturlig knytpunkt såväl till vardags som till fest. 

Den öppna sociala ytan med kök och vardagsrum inbjuder till härliga stunder med vänner och familj. När ni har många middagsgäster har ni gott om plats för ett långbord. Flera dörrar ut till trädgården suddar ut gränsen mellan inne och ute, och gör att naturen blir närvarande även på insidan. Husets spännande form omfamnar trädgården och skapar en trevlig yta för terrass. 

Sovrummen ligger uppradade längs med huset där varje familjemedlem får sitt egna kryp-in. De vuxna får tid och rum att rå om varandra i en lyxig avskild del, med stort badrum med plats för SPA-avdelning, och walk-in-closet. Fönstren i sovrummet är fint placerade på varsin sida om sängen. Vid husets huvudentré finns ett badrum med dusch, och ett grovkök. Att grovköket ligger i anknytning till både entré och trädgård blir smidigt i vardagen.  

Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.