HusCompagniet

Ett hus med originell planlösning som passar bra på tomter med oregelbunden form. Med sina fem sovrum passar denna planlösning utmärkt för den större familjen.  Husets knäckning blir en trivsam omslutande gest mot trädgården, och inomhusmiljön får trivsam kontakt med utsidan. Med generösa fönsterpartier och dörrar ut mot terrassen och trädgården förstärks frihetskänslan. 

Ni kan vara många i köket samtidigt, och den öppna planlösningen gör att ni samtidigt har kontakt med det rymliga vardagsrummet. Den fristående köksön blir en naturlig knytpunkt, så väl till vardags som till fest. Husets generösa kärna med kök och vardagsrum inbjuder till härliga middagar tillsammans med vänner och familj. Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap, långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. 

Sovrummen ligger uppradade längs med hela huset där varje familjemedlem får sitt eget kryp in. I enda endan får de vuxna en lyxig avdelning med walk-in-closet och eget badrum. Fönstrens placering i sovrummet släpper in ljus på båda sidor om sängen.Den spännande vinkelformen i ena gaveln erbjuder en skyddad terrass som förlänger utesäsongen, och går att göra om till uterum. Att grovköket ligger i anknytning till både entré och trädgård underlättar i vardagen. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.