HusCompagniet

Ett rejält hus med originell planlösning som passar bra på tomter med oregelbunden form. Med sina fyra sovrum passar denna planlösning utmärkt för den större familjen med behov av generösa sällskapsytor. Här får de vuxna en lyxig avdelning med walk-in-closet och eget badrum. Dessutom finns ett mindre rum som passar perfekt som hemmakontor. 

Husets knäckning blir en trivsam omslutande gest mot trädgården, och inomhusmiljön får trivsam kontakt med utsidan. De många dörrarna ut till trädgården gör att ni rör er fritt mellan inne och ute. Den spännande vinkelformen i ena gaveln erbjuder en skyddad terrass som förlänger utesäsongen, och går enkelt att göra om till uterum. 

Ni kan vara många i köket samtidigt, och den öppna planlösningen gör att ni samtidigt har kontakt med det rymliga vardagsrummet. Den fristående köksön blir en naturlig knytpunkt, så väl till vardags som till fest. Här kan ni duka upp en härlig buffé, eller varför inte helgfrukosten? Alla sovrum är rymliga och har gott om plats för förvaring. Att grovköket ligger lättillgängligt från entrén underlättar vardagslivet. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.