HusCompagniet

Denna spännande planlösning har rum för det mesta, trots den mindre boytan. Ett smart planerat hem med ett stort ljust kök och matplats som blir husets kärna. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum inbjuder till middagar med stora sällskap, där långbordet får flyta ut i vardagsrummet. Köksön blir en naturlig samlingsplats såväl till vardags som till fest. 

Trädgården utanför blir närvarande även på insidan, tack vare de höga fönsterpartierna. Husets form ramar in platserna utanför huset som blir perfekta ytor för terrasser. Här kan ni sitta och njuta av utsikten skyddade från vinden. 

De vuxna får en lyxig del med eget badrum och walk-in-closet, medan barnen har sina rum och badrum i andra delen av huset. Alla sovrum är rymliga med gott om plats för förvaring. Entrén är skyddad under tak, och ligger i direkt anslutning till grovköket, som dessutom har en egen entré från utsidan. Det blir en smidig lösning i vardagen. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.