HusCompagniet

Med sina smart planerade 110 kvm upplevs huset väldigt generöst. Husets kärna med kök, matplats och vardagsrum är ljus och luftig, tack vare genomgående siktlinjer och fönster i tre väderstreck. Detta gör att huset känns större än vad det är. 

Från entrén välkomnas du in till köket, med en härlig utsikt rakt igenom huset. I anslutning till köket ligger matplatsen med plats för stora sällskap. Generösa fönsterpartier med dörrar ut till trädgården och terrassen skapar en öppen känsla där du rör dig fritt mellan inne och ute.

Matplatsen kan flyttas ut på terrassen stora delar av året eftersom den är indragen under tak. Det gör också att terrassen enkelt kan byggas om till uterum. Vardagsrummet ligger i kontakt med matplatsen, vilket gör det till ett rum där det blir naturligt att umgås. En vanlig dag sker aktiviteterna i vardagsrummet separat från resten av huset. Vid tillfällen då ni är fler flyter gränsen mellan vardagsrum och matplats ihop och ger möjlighet för ett enda stort rum. Från vardagsrummet har du utblick över aktiviteterna i köket och matplatsen, men även på terrassen och utanför entrén. 

Kärnan med kök och vardagsrum delar upp huset så att master bedroom får en egen avskild del med gott om förvaring och eget badrum. Fönstren i sovrummet är placerade på ett trevligt sätt så att ljuset släpps in på båda sidor om sängen. I den andra delen av huset ryms två stora sovrum och ett badrum. 

Ett hus som passar både den unga barnfamiljen och ett par utan barn. Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.