HusCompagniet

I detta hus är sällskapsytorna placerade vid gaveln för maximal möjlighet att njuta av både trädgård och utsikt. Redan när du kliver in genom dörren slås du av de stora fönsterpartierna som ger en luftig känsla och förstärker husets rymd. Ljuset släpps in till vardagsrum och kök från tre väderstreck, och med de många dörrarna ut till terrassen rör du dig fritt mellan ute och inne. Terrassen ligger skyddad under tak, vilket förlänger utesäsongen. 

Från husets entré kommer du in i köket där ni har gott om plats för att umgås med varandra. Köksön blir en naturlig samlingsplats såväl till vardags som till fest. Vardagsrummet ligger avskilt men utan att kontakten med köket går förlorad. En vanlig dag sker aktiviteterna i kök respektive vardagsrum separat från varandra, men vid festligare tillfällen smälter de ihop till ett enda stort socialt rum. 

De generöst tilltagna sovrummen ligger i andra delen av huset, där de vuxna får en egen avdelning för lugn och ro, med eget badrum och klädkammare. Även de andra två rummen har bra förvaringsmöjligheter, och dessutom finns en klädkammare integrerad i passagen, där ni får plats med det mesta. Grovköket har en egen entré som förenklar vardagslivet. 

Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.