HusCompagniet

En planlösning där du får plats med det mesta. Här släpps ljuset in till husets kärna från alla väderstreck och skapar en trivsam inomhusmiljö. Den öppna planlösningen bidrar till en frihet i rörelse och användning av ytorna.

Från den rymliga entrén fäster ögat blicken långt fram i huset, vilket förstärker känslan av ett rymligt hus. Från entrén har du även direkt kontakt med grovköket, som även har direkt tillgång till trädgården. När du fortsätter in i huset ligger två sovrum och ett badrum på höger sida. På vänster sida ligger ett öppet allrum som passar perfekt som tv-rum eller en extra umgängesyta. En fristående vägg skiljer allrummet från köket utan att kontakten går förlorad.

Att köket ligger fritt med rundgång gör att du upplever det som extra luftigt. Generösa fönsterpartier med dörrar ut till trädgården och terrassen skapar en öppen känsla där du rör dig fritt mellan inne och ute. Matplatsen kan flyttas ut på terrassen stora delar av året eftersom den är indragen under tak. Det gör också att terrassen enkelt kan byggas om till uterum.

Vardagsrummet ligger i kontakt med matplatsen, vilket gör det till en social plats där det blir naturligt att umgås. En vanlig dag sker aktiviteterna i vardagsrummet separat från resten av huset. Vid tillfällen då ni är fler flyter gränsen mellan vardagsrum och matplats ihop och ger möjlighet för ett enda stort rum. Från vardagsrummet har du utblick över aktiviteterna i köket, matplatsen och trädgården.

Master bedroom får en egen del med gott om förvaring och eget badrum. Huset passar perfekt för den växande familjen, eftersom allrummet kan göras om till ett extra sovrum.

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.