HusCompagniet

Redan när du stiger in genom ytterdörren slås du av den vackra utsikten i andra änden av huset och rakt ut i naturen. Den öppna planlösningen med kök, matplats och vardagsrum bjuder in till umgänge. Matplatsen kan flyttas ut på terrassen stora delar av året eftersom den är indragen under tak. Terrassen kan enkelt kan byggas om till uterum. Det avskilda allrummet blir en naturlig sällskapsyta som kan användas som extra vardagsrum/lekrum för de yngre. Det  går att bygga om allrummet till ett extra sovrum om ni blir fler. Master bedroom har en egen walk-in-closet och eget badrum.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.