HusCompagniet

Den öppna planlösningen i husets kärna ger gott om utrymme för umgänge. Huset har fyra sovrum och passar den större familjen som uppskattar generösa ytor. 

Från entrén välkomnas du in till köket, med en härlig utsikt rakt igenom huset. I anslutning till köket ligger matplatsen, som rymmer förvånansvärt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. Hela familjen får plats runt köksön som blir en samlingsplats för tid tillsammans i vardagen. Generösa fönsterpartier med dörrar ut till trädgården skapar en öppen känsla där du rör dig fritt mellan inne och ute.

Det avskilda allrummet kan användas som vardagsrum/lekrum för de yngre, eller den som behöver en lugn stund. Dessutom finns det möjlighet att bygga om allrummet till ett extra sovrum om ni blir fler. I denna del av huset ligger tre rymliga sovrum och ett badrum med plats för både dusch och badkar. Längst ner i passagen finns en klädkammare för extra förvaring. Grovköket har en praktisk placering i anslutning till trädgården vilket förenklar vardagen. Master bedroom har en egen del i andra sidan av huset med walk in closet och eget badrum.

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.