HusCompagniet

Denna vackra planlösning välkomnar dig med en vy genom hela huset vilket förstärker känslan av rymd. Här finns gott om utrymme för att umgås tillsammans. Huset har fyra sovrum och passar perfekt för den större familjen som uppskattar generösa ytor och rumsliga kvaliteter.  

Genom hela huset sträcker sig en ljus passage som fungerar som husets ryggrad. Längs med den ligger de stora sovrummen, grovkök och badrum placerade. Grovköket har direkt tillgång till trädgården vilket underlättar i vardagen. Badrummet rymmer både dusch och badkar. 

Det avskilda allrummet blir en naturlig sällskapsyta som kan användas som avdelning för de yngre, eller den som behöver en lugn stund. Dessutom finns det möjlighet att bygga om allrummet till ett extra sovrum om ni blir fler. Master bedroom ligger lite avskilt med en walk-in-closet och ett eget badrum. Fönstren i sovrummet är placerade på ett trevligt sätt så att ljuset släpps in på båda sidor om sängen.  

Längst ner i huset öppnar passagen upp sig till ett socialt rum med stora glaspartier i tre väderstreck. I denna del av huset njuter du av utsikt och trädgård tillsammans med nära och kära. Vid tillfällen då ni är många flyter gränsen mellan vardagsrum och matplats ihop och ger möjlighet för ett enda stort rum. Matplatsen rymmer stora sällskap då långbordet kan fortsätta in i vardagsrummet. En vanlig dag sker aktiviteterna i vardagsrummet separat från resten av huset. Hela familjen får plats runt köksön som blir en härlig samlingsplats för tid tillsammans. 

Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.