HusCompagniet

Den generösa öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig knytpunkt för hela familjen. Här har ni gott om utrymme för att umgås tillsammans. Redan i entrén välkomnas du in till köket och matplatsen med en vacker utsikt genom huset och ut i trädgården. Stora fönsterpartier med dörrar ut till trädgården gör att gränserna suddas ut mellan inne och ute. 

Ljuset släpps in från tre väderstreck och skapar en behaglig och luftig inomhusmiljö. Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. Även vardagsrummet blir luftigt och rymmer många olika typer av möbleringar. Naturen utanför gör sig påmind tack vare de stora fönsterpartierna. 

Master bedroom har sin egen del i ena änden av huset. Här kan de vuxna få tid och rum att rå om sig själva, i sovrummet med generös förvaring och eget badrum. Fönstren är placerade på ett fint sätt på båda sidor om sängen, vilket blir en trevlig detalj. I andra delen av huset finns två stora sovrum med tillhörande badrum. 

I entrén är gott om förvaring integrerad, och du har direkt kontakt med grovköket vilket underlättar i vardagen. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.