HusCompagniet

Ett hus med spännande form och stora ytor för gemenskap. I husets kärna med kök och vardagsrum släpps ljuset in från fyra väderstreck. Detta hus passar den mindre familjen som uppskattar generöst tilltagna rum med fina kvaliteter. Redan när du kliver in genom entrén möts du av en vacker siktlinje genom huset ut till trädgården, vilket förstärker husets rymd. Från entrén med integrerad förvaring har du direkt kontakt med grovköket. När du fortsätter in i huset möts du av köket med en fristående köksö som blir en naturlig knytpunkt både till vardags och fest. 

Matplatsen är i kontakt med vardagsrummet, och vid festliga tillfällen får de smälta ihop till en stor social yta med plats för stora sällskap. Trädgården och de möjliga uteplatserna känns närvarande, och de stora glaspartierna med dörrar gör att du rör dig fritt mellan ute och inne.  Husets form ger förutsättningar för två trevliga terrasser som ramas in av fasaden.

De vuxna har en egen del med lyxig walk-in-closet och badrum. De två mindre sovrummen kan dessutom bli tre genom att göra om det mindre allrummet till sovrum. Allrummet fungerar perfekt som lekrum för de mindre barnen, eller en egen del till tonåringarna, eftersom det går att stänga om det. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.