HusCompagniet

Den generösa öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig knytpunkt för den större familjen. Här har ni gott om utrymme för att umgås tillsammans. Redan i entrén välkomnas ni av en fantastisk utsikt rakt igenom huset och ut i trädgården. Stora fönsterpartier med dörrar ut till trädgården gör att gränserna suddas ut mellan inne och ute. Ljuset släpps in från tre väderstreck och skapar en behaglig och luftig inomhusmiljö. 

Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. Köket och köksön blir en naturlig samlingsplats i huset, såväl till vardags som till fest. Här kan ni duka upp en festlig buffé, eller varför inte helgfrukosten? Vardagsrummet är rymligt, och liksom matplatsen och köket släpps ljuset in genom generösa fönsterpartier med dörrar ut till trädgården. 

Master bedroom har en egen del, i samma ände av huset som vardagsrummet. Här kan de vuxna få tid och rum att rå om sig själva, med sovrum, generös klädkammare och eget badrum. Fönstren är fint placerade på var sin sida om sängen och blir en trevlig detalj. 

I andra delen av huset finns tre stora sovrum med tillhörande allrum och badrum. Det avskilda allrummet är många barnfamiljers dröm, då barnens liv och lek kan få vara ostört och avskärmat från resten av huset. I entrén är förvaringen integrerad, och du har direkt kontakt med grovköket. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.