HusCompagniet

När du kliver in genom entrén får du ett ljust och luftigt välkomnande av en rak siktlinje ut till terrassen. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en naturlig knytpunkt för familjen med gott om plats för att umgås tillsammans. När ni är många kan matplatsen och vardagsrummet smälta samman till ett enda stort socialt rum. Med generösa fönsterpartier och dörr ut mot terrassen suddas gränsen ut mellan inne och ute. 

Terrassen ligger i vinkel och är indragen under tak, vilket förlänger utesäsongen. Det gör också att terrassen enkelt kan byggas om till uterum. Uteplatsen blir som ett extra rum och gör att huset upplevs ännu större. 

Här finns tre sovrum, med gott om plats för förvaring, och dessutom en stor klädkammare. Master bedroom har även eget badrum. Det rymliga grovköket har en praktisk placering nära husets entré. 

Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.