HusCompagniet

När du kommer in genom entrén välkomnas du av en siktlinje rakt igenom huset, vilket skapar en ljus och luftig känsla. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en naturlig knytpunkt för familjen. Ni får en frihet i rörelse och användning av ytorna som kan skifta funktion efter behov. 

Det spatiösa köket i vinkel skapar möjlighet att vara många. Vid festliga tillfällen kan matplatsen och vardagsrummet smälta samman till ett enda stort socialt rum. Med generösa fönsterpartier och dörrar ut mot terrassen suddas gränsen ut mellan inne och ute. Terrassen är indragen under tak vilket förlänger utesäsongen. Det gör också att terrassen enkelt kan byggas om till uterum. Till vänster om entrén ligger en separat del med badrum, grovkök, allrum och tre sovrum. Alternativt två sovrum och ett arbetsrum om så önskas. Den avskilda avdelningen är många barnfamiljers dröm. När gästerna kommer är det enkelt att stänga dörren till den privata sfären. När barnen blir äldre passar allrummet perfekt som en avskild sällskapsdel, eller extra tv-rum som ligger ostört från den sociala delen. Skulle familjen få tillökning så kan allrummet dessutom byggas om till ett extra sovrum. 

Master bedroom har en egen del med gott om förvaring och eget badrum. Fönstrens placering i sovrummet släpper in ljus på båda sidor om sängen. Uppskattar du ännu mer förvaring, vill ha en annan layout på köket eller allrummet? Du kan vara lugn, vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och motsvarar era behov för det liv ni vill leva i huset. 

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.