HusCompagniet

En generös planlösning där du välkomnas in till en stor öppen yta med kök, matplats och vardagsrum som direkt skapar en frihetskänsla och skön atmosfär. Här har ni gott om plats för att umgås med familj och vänner. Detta hus passar familjen som uppskattar stora ytor med rumsliga kvaliteter. Eftersom allrummet går att bygga om till ett fjärde sovrum passar huset också er som vill ha möjlighet att expandera.

Entrén har en charmig indragning, och plats för integrerad förvaring direkt när du kommer in. Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. Det rymliga vinkelköket blir en härlig knytpunkt där hela familjen får plats. Husets form skapar en perfekt inramning för terrass i trädgården. 

I en avskild del finns två rymliga sovrum med plats för mycket förvaring. Dessutom finns här ett extra allrum som blir perfekt som sällskapsdel för de äldre barnen, eller extra tv-rum som ligger ostört från kök och matplats. Badrummet har plats för både dusch och bad. Grovköket har en praktisk placering i anslutning till trädgården vilket förenklar i vardagen. Master bedroom har en egen del med walk-in-closet med fönster, och eget badrum med plats för SPA-avdelning. 

Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.