HusCompagniet

En generös planlösning där du välkomnas in med en vy ut över trädgården som direkt skapar en frihetskänsla och skön atmosfär. Detta hus passar familjen som uppskattar stora ytor med rumsliga kvaliteter. Att det är öppet mellan kök, matplats och vardagsrum ger er en spatiös kärna i mitten av huset där ni har gott om plats för att umgås. 

Från entrén med praktisk integrerad klädkammare kommer du direkt in i köket. Hela familjen får plats runt köksön som blir en härlig samlingsplats för tid tillsammans. Matplatsen rymmer väldigt stora sällskap då långbordet kan fortsätta ut i vardagsrummet när det behövs. Vardagsrummet får en egen rumslighet utan att kontakten med matplatsen går förlorad. Generösa fönsterpartier med dörrar ut till trädgården och terrassen gör att du rör dig fritt mellan inne och ute. Matplatsen och vardagsrummet kan få flyta ut på terrassen stora delar av året eftersom den är under tak. 

Till vänster från entrén ligger en avskild del med badrum, grovkök, allrum och två sovrum. Det avskilda allrummet är många barnfamiljers dröm. När gästerna kommer är det enkelt att stänga dörren och alla får sin privata sfär. När barnen blir äldre passar allrummet perfekt som en egen sällskapsdel, arbetsrum, eller extra tv-rum som ligger ostört från det stora vardagsrummet. Skulle familjen växa kan det dessutom byggas om till ett sovrum. Grovköket har en praktisk placering i anslutning till trädgården vilket förenklar vardagen. Badrummet har plats för både dusch och badkar.

Master bedroom har en lyxig del med walk-in-closet och eget badrum. Fönstren i sovrummet är placerade på ett trevligt sätt så att ljuset släpps in på båda sidor om sängen.
Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.