HusCompagniet

Detta pampiga hus med fyra sovrum passar den större familjen som uppskattar generösa ytor, och dessutom vill ha möjlighet att expandera. Det avskilda allrummet som fungerar perfekt som egen sällskapsdel för barnen, passar nämligen utmärkt att bygga om till ett extra sovrum. Ett smart planerat hus med fina rumsliga kvaliteter. 

Den ljusa entrén med inbyggd förvaring välkomnar dig in i husets kärna med kök, matplats och vardagsrum. Här har ni gott om plats för att umgås med nära och kära. Köksön blir en naturlig samlingsplats såväl till vardags som till fest. Här kan ni duka upp helgfrukosten eller en härlig buffet när ni har gäster. Husets form ramar in uteplatsen, och dörrarna ut till trädgården skapar en härlig känsla som suddar ut gränsen mellan inne och ute. 

De vuxna har en egen del med badrum och walk-in-closet. I andra delen av huset ryms de andra sovrummen, en passage med goda förvaringsmöjligheter, badrum, och grovkök. Grovkökets placering med egen entré ifrån trädgården underlättar i vardagen. Badrummet med bastu passar bra som SPA-avdelning, ett rum för avkoppling efter en lång vecka. 

Föredrar du ett kök med en annan layout eller uppskattar mer förvaring? Vi hjälper dig att skapa en planlösning som passar din stil och det liv du vill leva i huset.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis. Din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.