Ett rakt hus på 169 kvm i ett plan

Det underhållsfria enplanshuset på 169 kvadratmeters boyta har fasader av ljusgrått tegel med mörkare färgskiftningar. Svarta ramar runt dörrar och fönster bidrar till att sätta en avskalad och minimalistisk stil på huset. Familjen har valt ett sadeltak med en ökad takhöjd och större glasytor för att få extra rymd och ljus till den stora salen med kök, matplats och vardagsrum. Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås. När man stiger in i detta hus möts man av en inbjudande hall och slås av de långa siktlinjerna som öppnar upp i en storslagen sal med utsikt åt tre väderstreck.

Master bedroom och övriga sovrum är praktiskt samlade på vardera sida om en lång korridor. Det lilla allrummet intill sovrummen fungerar som tv- och lekrum. Huset präglas av smarta inbyggda förvaringsytor.

Extra rymlig dusch

Badrummet intill familjens master bedroom har en rymlig dusch. I duschutrymmet finns det plats för ett extra litet badkar för bad och lek åt barnen.

Flera funktioner i ett rum

Hallen mynnar ut i en stor sal med kök, matplats och vardagsrum. Härifrån finns tillgång till uteplatsen i söderläge via glasade dubbeldörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Den öppna planlösningen har extra rymd med högt till tak och stora glaspartier som ger ett rejält ljusinsläpp. I köket finns en stor köksö som ger extra arbetsyta och plats för barstolar. I den öppna planlösningen finns även familjens matbord och vardagsrummet som har gott om plats för soffor och fåtöljer. Här finns även en öppen spis som används för att myselda.

Skafferi i eget rum

Familjen har valt bort överskåp i köket som ersatts med ett större fönster för ljusinsläpp och utsikt. Intill köket finns ett rum som fungerar som skafferi och praktisk förvaring av skrymmande mat-, dryckes- och förbrukningsvaror.

Alla HusCompagniets hus går att anpassa efter kundens individuella stil och behov.

Beställ vår huskatalog för mer inspiration eller se fler husmodeller här.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search