Ett förskjutet stenhus på 192 kvm i ett plan

Stenhus på 192 kvadratmeter i ett plan som påminner om en modern skånelänga. Matplats, allrum och vardagsrum binds samman i en välkomnande öppen planlösning. Stora skjutpartier i tre väderstreck ger fin utsikt och enkel tillgång till trädgården. En bred pelare med ljust, sandfärgat tegel i hjärtat av huset sätter stilen och fungerar som ett smycke i hemmet.

Master bedroom erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och tillgång till eget badrum. I den andra delen av huset finns två större sovrum där var och en har gott om plats för klädvård, samt ett rum som familjen använder som kontor. Badrummet för familjens yngre medlemmar har två ingångar som gör att dörren mellan wc och dusch kan stängas – en praktisk lösning när gäster är på besök.

Teglad vägg unik inredningsdetalj

Den rymliga matplatsen fungerar som husets hjärta. Den öppna ytan i husets mitt fortsätter till ett mysigt rum som familjen har valt att använda som TV- och läsrum med sköna soffor och fåtöljer. På väggen står böckerna på rad från golv till tak.

Den murade pelaren mellan kök och vardagsrum är en vacker inredningsdetalj som förhöjer upplevelsen av rummen. Pelarens sida som vetter mot det stora vardagsrummet har kompletterats med en värmande braskamin.

 Trädgården spelar stor roll

Stora fönsterpartier från golv till tak i tre väderstreck gör att man har ständig ögonkontakt med, och direkt tillgång till, trädgårdens uteplatser och varierade växtlighet. Familjen har valt miljöfönster med extra bra energimärkning som är något mörkare och dämpar därmed både starkt solljus och insyn. Belysning på uteplatsens staket förstärker känslan av att rummen fortsätter utomhus. En terrass i vinkel ger en extra skyddad uteplats som förlänger utesäsongen.

Alla HusCompagniets hus som går att skräddarsy efter individuella behov.

Beställ vår huskatalog för mer inspiration eller se fler husmodeller här.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search