Tomt till salu på Malmövägen i Bara

I Bara finns en tomt till salu. Bara är ett av regionens attraktivare och familjevänliga bostadsområde omgiven av vackra grönområden och natur. Här finns god service som förenklar vardagen. Närheten till Malmö och ett rikt utbud av kultur- och idrottsmöjligheter gör Bara till ett bra val av boplats.

Kommunikationer
Med bil har du hela Malmös utbud på 10 minuter. Till Lund tar du dig med bil på 20 minuter och till Sturups eller Kastrups flygplats inom en halvtimme. Det går buss till och från omgivande orter och det planeras för spårbunden trafik i framtiden.

Service och omsorg
I Bara centrum finns livsmedelsbutik, bank, hårvård, bibliotek, restaurang, vårdcentral, barnavårdcentral och tandläkare. Här finns även väletablerade grundskolor och förskolor.

Fritid
I Bara finns ett populärt friluftsbad, fotbollsplaner och idrottshall. Är du en golffantast så har du en av de bästa golfbanorna i Europa, PGA National runt knuten.

Strax intill ligger Torup med ett av Nordens mest bevarade medeltida slott som du kan besöka med en underbar slottsträdgård. Här ligger också den gamla bokskogen med fina motionsspår och rid stigar.

Tomt i Bara med fantastisk utsikt
Tomten ligger i nära anslutning till Malmövägen med fantastisk utsikt över ängar och backar. Tomten är på 1355 kvm och med de vida omgivningarna får du känslan av att den är oändlig.  Här har du byggrätt på xxx kvm plus garage och förråd. Passar utmärkt såväl som till ett 1-planshus som 1,5-planshus.  Tomten är friköpt och kostar 1 400 000 kr. Priset är exlusive el och VA.

Ett hus i Bara precis som du vil ha det
Ditt nya hus ska avspegla den du är och det liv du vill leva. Tillsammans kan vi skapa ditt hus och göra det till något alldeles extra.

Kontakta mig för mer information
Anja Antosz
E-post: ana@huscompagniet.se
Telefon: 0703-96 66 26

Välkommen till våra visningshus och känn skillnad på hus och hus
1-planshus 107 kvm rakt – Häljarp
1-planshus 122 kvm i vinkel – Häljarp
1,5-planshus 137 kvm – Häljarp
1-planshus 155 kvm rakt – Klagshamn

Boka gärna tid för visning i våra visningshus.

Antal tomter: 1 st

Tomtstorlek: 1355 kvm

Tomtpris: 1 400 000 kr (Exkl el och VA)

För mer information, kontakta

.
Anja Antosz

Anja Antosz

Försäljning/Arkitektur

Mobil: 070-396 66 26

ana@huscompagniet.se

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search