Hus och tomt i Kyrkheddinge – En harmonisk by mitt i det skånska landskapet – SÅLT

Ängsull eller hadd som det också kallas växer halvmetershögt i byn och tillsammans med den centralt belägna fina kyrkan kan vara ursprunget till ortsnamnet. Den lantliga idyllen har framtiden för sig med utvecklingspotential. Kyrkheddinge är beläget vid Höje å och omges av öppet jordbrukslandskap. Karaktäristiskt är storslagna vyer mot Dalby och Romeleåsen och fast det är riktiga landet så känns allt nära. En perfekt plats för familjen som söker lugn och ro men ha allt på bekvämt pendlingsavstånd.

Kommunikationer
Huvudleden väg 11 ansluts mitt i byn från Gamla Dalbyvägen. Härifrån är det enkelt att ta sig vidare mot exempelvis Malmö och vidare till Kastrup. Till Staffanstorp och Dalby är avståndet 1,2 km. Lund ligger på 10 km avstånd och Malmö på 25 km. Kastrup når du på 40 minuter om du vill ta dig vidare ut i världen.

 

Skola, fritid och service
En förskola ligger vid Gamla Dalbyvägen, cirka 200 m från tomten. Skola för årskurs 1-6 ligger vid kyrkan cirka 500 m från tomten. Högstadiet ligger i Staffanstorp.

Behöver du handla så finns Citygross, Lidl, Coop, ICA, Willys m.fl. på cirka 5-7 km avstånd.

I Staffanstorp finner du bank, vårdcentral, bibliotek och konsthall. För den aktive finns det gott om fritidsaktiviteter såsom tennis, ridning, fotboll, innebandy.


Tomten i Kyrkheddinge är en hörntomt på 840 kvm
På Kyrkheddingen Stationsväg 2-4 i Staffanstorp erbjuder HusCompagniet en hörntomt om 840 kvm. Tomten är belägen på en lugn plats med lite trafik. Runt tomten finns en fin uppväxt grön häck. El och vatten finns framdraget men är inte anslutet. Härifrån har du fri sikt över slätten i Dalby i öster, Lund och Linero i norr och fri sikt åt söder.

Exempel på passande hus som utnyttjar tomten i Kyrkheddinge på bästa sätt
HusCompagniets arkitekt har tagit fram två olika förslag på hus som nyttjar tomtens alla kvaliteter på bästa sätt.  Självklart har du möjlighet att designa huset efter din individuella stil.

Alternativ 1 – Ett rakt hus i ett plan på 132 kvm med öveträckt terrass.
Huset har 3 sovrum. Vardagsrummet är placerat på gaveln för maximal möjlighet att njuta av både trädgård och utsikt. Den generösa öppna planlösningen i ena änden av huset bjuder in till många sällskapliga stunder tillsammans. Sovrummen är belägna i den andra delen av huset för lugn och ro. 
Stenhus-rakt-enplan-132-kvm
Alternativ 2- Ett vinkelhus i ett plan på 135 kvm.
Det här huset har 4 sovrum.  Ett föräldrasovrum som ligger avskilt med eget badrum och Walk-in-closet. Det skapar möjligheter för de yndre familjemedlemmarna att ha egen praktisk avdelning. Den öppna planlösningen i vinkel skapar en generös umgängesyta.

Vinkelhus i ett plan, 135 kvm

Välkommen på husvisning
Passa på att gå på våra husvisningar i Häljarp och Bunkeflostrand. Här kan du få inspiration och känsla för hur det kan komma att se ut.
Se vägbeskrivning och visningstider här.

För mer information om hus och tomt kontakta:
Anja Antosz
Tel 0703-96 66 26
ana@huscompagniet.se

 

 

Tomtstorlek: 840 kvm

Tomtpris: 1 600 000 kr

HUSEXEMPEL
Självklart bestämmer du utförande själv

Rakt hus 132 kvm
Prisexempel: 3 120 000 kr

Vinkelhus 135 kvm
Prisexempel: 3 166 000 kr

För mer information, kontakta

.
Anja Antosz

Anja Antosz

Försäljning/Arkitektur

Mobil: 070-396 66 26

ana@huscompagniet.se

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search