Ett hus i vinkel på 176 kvadratmeter i ett plan

Enplanshus med sadeltak, två terrasser i lä och fönstersättning som ramar in konstverk. Den sandfärgade fasaden med sina mörka fönsterramar ger huset ett modernt och sobert intryck. Dörrar och fönster har mörka ramar och en plåtförsedd del av gaveln bidrar till att ge en unik karaktär åt huset. Takets uthäng ger en klassiskt uttryck. En indragen terrass och en terrass i vinkel ger två sköna uteplatser som förlänger sommarsäsongen. Huset erbjuder stora utrymmen för umgänge både inne och ute.

Master bedroom med tillhörande badrum och rymlig walk in closet är placerad i en avskild del av huset. Vid entrén finns ett separat sovrum med tillgång till eget badrum.

Husdesign och konstverk i samspel

I det här huset står konstverk och designmöbler i centrum. Familjen har valt att placera fyra små fönster på allrummets gavel som effektivt ramar in och lyfter fram utvalda konstverk. Gavelns utsida har täckts med mörk plåt vid fönsterpartiet viket ger huset ett unikt och karaktärsfullt uttryck.

Öppet kök med bardisk

Bardisken vid köket inbjuder till barhäng och samtal medan maten förbereds. För större måltider använder familjen bardisken för att duka upp buffén som intas vid det stora matbordet intill köket.

Öppet mellan vardagsrum och matplats ger gott om plats för socialt umgänge och långa middagar – det öppna utrymmet kan enkelt skärmas av vid behov.

Uteplats för sköna sommardagar

På kortsidan av huset finns en indragen terrass som skyddar mot väder och vind. Vinkeln intill vardagsrum och matplats ger ett naturligt och skyddat rum för den stora uteplatsen. Det stora trädäcket rymmer både solstolar, sittgrupper och inbyggd grillhörna. Här spenderar familjen sköna sommardagar med avkoppling och gemensamma måltider.

Alla HusCompagniets hus som går att skräddarsy efter individuella behov.

Beställ vår huskatalog för mer inspiration eller se fler husmodeller här.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search