Ett vinkelhus på 230 kvadratmeter i ett plan med avskild del för gästande familjer

Enplanshus i vinkel med sadeltak, ljusa tegelfasader och ett garage för två bilar. Ett modernt stenhus i en avskalad och minimalistisk stil där funktionen får stå i centrum. Med sina 230 kvadratmeter finns det gott om plats för nära och kära, stora möjligheter till umgänge samtidigt som man enkelt kan dra sig tillbaka till det egna utrymmet.

Vinkelhus med rum för storfamiljen

Paret som har byggt det här huset umgås mycket med sina barn och deras familjer. Kravet var ett underhållsfritt hus anpassat för en bekväm vardag, stora ljusa ytor för umgänge och möjligheter för en privat sfär. Här finns även gott om praktisk förvaring. Till parets två egna rum hör walk in-closets, en gemensam klädkammare och ett stort badrum.

En del av huset med fyra sovrum och ett litet tv-rum är till för barn och barnbarn. De gästande familjerna har egen ingång, två lättmöblerade sovrum vardera, separata badrum och gemensamma garderober. Varje rum har utgång till husets stora uteplatser. Måltiderna intas i husets gemensamma matplats vid köket och maten serveras ofta som en buffé på den stora köksön.

Dubbla uteplatser erbjuder sol hela dagen

I huset finns ett flertal dörrar som leder direkt ut till naturen. Uteplatser i vinkel ger lä och här finns två, en i direkt anslutning till köket och en intill matplatsen. Uteplatserna intill husets väggar förlänger sommarsäsongen och erbjuder sol från morgon till kväll. Familjen startar gärna dagen med frukost i soligt österläge.

Inbyggt dubbelgarage skyddar från regn och rusk

Det inbyggda garaget har plats för två bilar samt förvaring och är sammanbyggt med tvättstugan och huset. Det gör att bilarna står skyddade och familjen slipper gå ut i regn och rusk för att nå dem.

Alla HusCompagniets hus som går att skräddarsy efter individuella behov.

Beställ vår huskatalog för mer inspiration eller se fler husmodeller här.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search